Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

D1 in het nieuw door Prenger.

13 april 20:15  Prenger Agrarische Dienstverlening (o.g.) stak onlangs D1 in het nieuw. Op bijgaande foto wordt de kleding geshowd en Prenger bedankt.meer »


Een schot in de roos voor de aller jongste jeugd van VKW.

29 september 8:45  De sponsorcommissie is er trots op dat Robin Hood Ribhouse uit Drouwen met ingang van dit seizoen hoofdsponsor voor de gehele F-jeugd en de kabouters is geworden. Alle shirts en de hesjes van de kabouters zijn inmiddels voorzien van het logo en de komende tijd zal er een bord op het jeugd hoofdveld worden geplaatst.meer »


Tijdens de zomerstop de conditie op peil houden bij Fitness Studio Westerbork!

13 april 13:45  De competitie is weer bijna afgelopen, en daarmee ook de reguliere trainingen. Wil je tijdens de zomermaanden je conditie op peil houden (of verder verbeteren!) dan kan dat bij onze sponsor Fitness Studio Westerbork.meer »


Sponsoren VKW 3

28 maart 21:00  Het was een vroegertje voor een aantal sponsoren van VKW 3 op zondagochtend 20 maart. Zij hadden besloten dat het tijd was om de mannen te verrassen met nieuwe tassen en sweatshirts. Al om 9.15 uur was de heer Hollemans van Snackpoint aanwezig om de nieuwe tassen te overhandigen. De sweatshirts werden aangeboden door de heer Nijborg van Fitness Studio Westerbork en de heer Lonsain van the Toolcompany uit Assen. De mannen begonnen daarna super gemotiveerd aan hun wedstrijd tegen Titan met een klinkende 10 - 1 overwinning als resultaat!meer »


Nico Popken nieuwe coördinator Sponsorcommissie

15 oktober 19:45  En nu zijn alle commissies weer van een coördinator voorzien! VKW is blij dat Nico deze functie wil vervullen en wenst hem daarbij alle succes.


Albert Schuitema Optiek steekt scheidsrechters VKW in het nieuw.

5 oktober 9:00  Afgelopen woensdagavond zijn de clubscheidsrechters van VKW in het nieuw gestoken. Jan Zinger namens de sponsorcommissie van VKW en Albert Schuitema hebben deze avond de tenues overhandigd aan de scheidsrechters. meer »


Meisjes en dames krijgen nieuwe tassen van DA

17 juni 9:15  Zowel de meisjes als de dames worden de komende drie jaar gesponsord met tassen van drogist DA La Santé. Waarvoor hartelijk dank.


Xperience Smilde nieuwe adverteerder Doelgericht

12 oktober 9:15  Om de naamsbekendheid van hun nieuwe indoor skibaan te vergroten, hebben Natalie en Edwin Stort beslotren om een advertentie in het clubblad en op de website van VKW te plaatsenmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!