Supportersvereniging - VKW

Supportersvereniging

Supportersvereniging

 

Wat is ons doel als supportersvereniging van VKW?

Het doel is om zowel financieel als actief betrokken te zijn en het ondersteunen van verschillende activiteiten binnen onze club.

Enkele voorbeelden hiervan zijn of zouden kunnen zijn:

Het sponsoren van verschillende activiteiten binnen onze vereniging zoals het pupillenweekend, het aanbieden van bussen naar uitwedstrijden van ons vlaggenschip en/of versnaperingen tijdens deze busreis (soms gratis/soms tegen gereduceerd tarief) en het ondersteunen van de altijd gezellige vrijwilligersavond.

Het houden van sfeeracties tijdens belangrijke thuiswedstrijden van ons eerste heren en dames elftal.

We proberen ieder jaar ieder seniorenteam een kratje bier of jillz aan te bieden, wegens goede inzet en/of behaalde resultaten.

Tevens zijn wij altijd bereikbaar voor de jeugdleiders en trainers van onze groeiende talenten, om deze te kunnen voorzien van medailles.

Om dit allemaal mogelijk te maken organiseren wij ook een aantal keer per jaar een activiteit zoals;

Het rad van fortuin, poker en/of dart toernooi en de gebruikelijke kaartavonden waarbij een deel van de inleg naar ‘de pot’ gaat.

U kunt misschien begrijpen dat wij dit niet alleen mogelijk kunnen maken door middel van deze activiteiten en zijn daarom uw lidmaatschap ook hard nodig. Voor het luttele bedrag van 10,- euro per jaar kunnen wij blijven bestaan en eventueel onze activiteiten uitbreiden binnen de vereniging.

U kunt u opgeven via  DIT MACHTIGINGSFORMULIER en deze mailen naar supporters@vkwvoetbal.nl

Of u kunt 1 van onderstaande bestuursleden aanspreken. Ook hebben wij eens per jaar een ledenwerfactie naast het kaartverkoophok.
 

Contactpersonen van de supportersvereniging:

Klaas Greveling Voorzitter  06-11285982
Petra Gils Lid  06-25561447
Arnold Schoenmaker Lid  06-22158956
Henk Dolfing Lid  06-50240319
     
     
     

 

  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!