Rooster ordedienst

Rooster ordedienst

 

Het seizoen 2021/2022 nadert alweer. Een belangrijke taak in de weekenden om alles soepel en volgens planning te laten verlopen is weggelegd voor de ordedienst. 


Voor de jeugd is het schema van de ordedienst rond en deze is te vinden in de bijlage. Ook zal het schema, inclusief de richtlijn ordedienst, en de richtlijn leiders te vinden zijn in de ordedienst map.

Net als voorgaand jaar is de ordedienst voor de jeugd opgesplitst in een ochtend- en een middagdienst. Iedereen staat op basis van de Speeldagenkalender van de KNVB (ook te vinden in de bijlage) ingepland.

Omdat het hele schema op basis van de Speeldagenkalender is gevuld, zal het voorkomen dat er een zaterdag geen wedstrijden zijn waarop jij staat ingepland. Graag wekelijks het speelschema raadplegen op de site, onder programma komende week. Dit voorkomt een onnodige rit naar het sportveld. Ruilen graag in onderling overleg en aanpassen in de ordedienst map. 

Karst brengt de ordedienst map op vrijdagavond langs bij degene die zaterdagmorgen ordedienst heeft.

 

We kunnen altijd nog een paar vrijwilligers erbij gebruiken, dus weet je nog iemand die dit wel wil, mail dan naar bestuur@vkwvoetbal.nl

 

Alvast bedankt voor een ieders inzet het komende seizoen en veel succes.

 

Groet, Lisanne

 

(Reserves: Julian Bos, Erwin Willems, Mark Eefting).

 

Speeldagenkalender seizoen 2021-2022

Schema ordedienst jeugd 2021-2022

Richtlijnen - leider zijn bij VKW 2020-2021

Richtlijn Ordedienst Jeugd 2021-2022

 

- Richtlijn Ordedienst Senioren (aug 2017)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!