Activiteitencommissie - VKW

Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

 

ACTIVITEITEN COMMISSIE:

 activiteiten@vkwvoetbal.nl 

Gerrie de Rouw

Voorzitter

0653813920

Martijn Grit

Lid

0683147054

Anouk Kanon

Lid

0627996924

Erwin Willems

Lid

0612427422

Lieke Schuiling

Lid

0683948152

Werkgroepen

Speculaasactie, kersttoernooi, nieuwjaarsloop, sportquiz en toernooien etc.

 Deze groep vrijwilligers is gedurende het gehele jaar bezig met het organiseren van gezellige en sportieve activiteiten, die los staan van de reguliere voetbal-competities. Deze activiteiten worden verspreid over het jaar, zodat er bijna altijd wel iets te doen is op ons mooie sportpark. Natuurlijk wordt er opgelet dat er voor alle leden activiteiten georganiseerd worden. Hieronder volgt een korte beschrijving van enkele vaste " toppers " uit onze kalender:

Speculaasactie

In de maand november komt de JO-15 t/m de JO-10 langs de deuren in Westerbork en omliggende dorpen met overheerlijke speculaas gerelateerde artikelen. Zo draagt ook de jeugd van VKW financieel een steentje bij!

Kerstzaalvoetbaltoernooi

De laatste zondag voor kerst vindt het altijd gezellige kerst voetbaltoernooi plaats in ‘De Börkerkoel’. Gedurende dit toernooi strijden de MO-17, JO-17, JO-19, VR1 en alle senioren elftallen in gemixte teams in de zaal.

Nieuwjaarsloop

Het moment om als leden onder elkaar het nieuwe jaar te vieren. Ongeveer 5 kilometer hardlopen en daarna aanschuiven voor de overheerlijke snert van Herman Jager. Beter kun je het jaar niet beginnen!

Sportquiz

Elk seniorenteam, vriendengroep, vrijwilligers etc. testen hun kennis in de meest uiteenlopende sport gerelateerde categorieën. Wie gaat er dit jaar met de eerste prijs aan de haal?

Europacup

Wie wint er dit jaar de ‘cup met de grote oren’? In gemixte teams strijden de JO-8 t/m de JO-13 pupillen om jaarlijkse roem en een bijbehorende wisselbeker. Dit evenement valt altijd samen met koningsdag.

Familiedag

Aan het eind van het seizoen met z'n allen nog een keer een lekker dagje voetballen en feesten. Toernooi voor alle senioren en A en B junioren. Verder voor alle leeftijden verschillende activiteiten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!