Nieuwjaarsloop

Nieuwjaarsloop

NIEUWJAARSLOOP 2022

Zondag 9 januari zal de traditionele seizoensaftrap bij VKW plaatsvinden, de nieuwjaarsloop! Er zal in diverse catogorieën worden gestreden om de sportieve eer en een heerlijke kop snert na tijd!

Voorgaand aan deze activiteit kunt u deze route ook wandelen. Als je dat graag wilt zorg dan dat je om 10:00 uur aanwezig bent. Dan kunnen wij je inschrijven als wandelaar en zorgen wij ervoor dat je om 10:30 vertrek. De route is circa 5 Kilometer. Na tijd kun je dan gezellig aanschuiven om gezamenlijk met ons een bord snert te eten.

Inschrijving voor deelname is geopend vanaf 10:30 uur. In de kantine!

Er zal een nieuwe opzet komen voor deze activiteit. 

Zoals bekend zal op zondag 9 januari weer de traditionele nieuwjaarsloop worden gehouden met na afloop de heerlijke snert. Ook al er om 10.30 weer een groep wandelaars de route lopen. We houden deze traditie natuurlijk in ere maar gaan iets nieuws uitproberen. We willen de loop wat spannender maken door de snelste lopers van de afgelopen jaren later te laten vertrekken.

De deelnemers die nog geen tijd heeft staan van de afgelopen 3 jaar vertrekken om 11.15 uur. Degene die al wel meegelopen hebben in 2018, 2019 en 2020 horen hun starttijd bij inschrijving (vanaf 10.30 uur). Elke minuut zal er een groepje starten met lopers die de afgelopen jaren ongeveer dezelfde tijd liepen. De snelste 5 lopers van de afgelopen jaren (zowel in de A- als B-categorie) zullen als laatste om 11.26 uur van start gaan. Als het goed is zullen we dan, in theorie, bijna allemaal gelijktijdig binnen moeten komen. De netto looptijd is natuurlijk bepalend voor de eindstand maar we denken hiermee meer spanning in de loop te krijgen. We hopen op een grote opkomst en wensen iedereen een mooie jaarwisseling toe.

Ben je speler, lid, familie, donateur, sponsor, ouders, echtnoot, kind, etc en heb je zin om mee te lopen, kom dan 65 januari naar Sportpark de Perkenslag en doe mee. Tevens zoeken wij voor dit evenement nog vrijwilligers die het verkeer op enkele knelpunten willen regelen. Zouden jullie zo vriendelijke willen zijn om zondagmorgen ook om 10:30 uur in de kantine te melden?

Voor vragen kun je contact opnemen met Gerrie: 06-53813920

Uiteraard houden wij ons aan de regelementen van het RIVM en volgen wij de adviezen op omtrent Covid-19.

Voorheen:

De eerst groep, bestaande uit de A- en B-selectie, A-junioren en B-junioren, zal om 11:15 uur starten. De tweede groep bestaat uit alle overige lopers zal 3 minuten later starten.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!