Perkenslag 1
9431HE
WESTERBORK
tel. 0593-331261

Op een zonnige zaterdagochtend mochten de jongens en meisjes VKW J010-2 aantreden tegen Coevorden J010-1. Coevorden begon scherp aan de wedstrijd, de verdediging van VKW had z’n handen vol aan de spitsen van Coevorden. De verdediging stond goed, er werd kort op de man verdedigd. Waar de de spits er toch door kwam stond keeper Fynn ze in de weg. Het duurde 10 minuten voordat de Coevorden scoorde 0-1. VKW probeerde ook aan te vallen maar die werden snel afgeslagen en omgezet in een counter. Gelukkig stond de verdediging goed op te letten en konden ze vele aanvallen afslaan. Naar 20 minuten viel dan toch de 0-2. Rust… de kleedkamer in hopelijk kon het vervangende trainers trio de jongens en meisjes moed in spreken voor een goede 2e helft. Kort na de rust tikte Coevorden de 0-3 binnen. Aanvallend kwamen VKW er niet meer aan te pas. De verre uittrappen van Fynn kwamen net zo snel weer terug. Tijdens de time out werd er gekozen voor een keepers wissel. Fynn mocht even aan de kant plaats nemen en Lars ging tussen de palen. Naar een paar mooie reddingen kon Lars er niks aan doen dat er kort na elkaar 2x werd gescoord 0-5. VKW kreeg nog een vrije trap op een mooie plek. Helaas ging deze in de een mans muur. Net voor het einde van de wedstrijd maakte Coevorden er 0-6 van. Einde wedstrijd, goed gespeeld allemaal helaas was Coevorden een maatje te groot. Op naar volgende week, de laatste wedstrijd van de 3e periode DZOH uit.