9431HE
WESTERBORK
tel. 0593-331261

VKW 10-2 tegen HOVC 10-1

Vandaag speelden we onze 1e wedstrijd van 2024. Na de afgelasting van vorige week was dit onze 1e wedstrijd van de 3e fase, we moesten spelen op ons sportpark ´De Perkenslag´ tegen HOVC (Hunso Oring Valther boys Combinatie).

Deze fase geen transfers, wel goede afspraken met de collega leiders als er spelers van elkaar nodig zijn. Door de afwezigheid van Ines hebben we hier direct gebruik van moeten maken, Wes van jo10-3 heeft ons uit de brand geholpen

Dan de wedstrijd:

VKW begon slap aan de wedstrijd, dit resulteerde in het eerste kwart op een 0-2 achterstand. Na de korte onderbreking waarbij de leiders het team enkele aanwijzingen gaf kwam VKW beter in de wedstrijd. Tygo maakte de 1-2 na een goed individuele actie. Lars nam vervolgens een corner op zich zelf en wist met een mooi schot te scoren, dit betekende de 2-2 ruststand.

Na rust kwam de tegenstander op 2-3 na dat VKW verkeerd stond opgesteld. Lars bracht VKW terug in de wedstrijd met de 3-3 door goed druk te houden na dat een eerder schot van hem werd geblokt. Levi maakte als keeper nog enkele goede reddingen. Coen onderschepte op eigen helft de bal en na enkel spelers te hebben uitgespeeld maakte hij er met een mooi schot 4-3 van. het spel golfde op en neer. Het slotakkoord was voor Fynn, na mooie actie over links werd met zijn sterke linker de bal in het dak van het doel geschoten, 5-3 wat tevens de einduitslag was. Een goed begin van 2024.

Volgende week (zaterdag februari 2024) spelen we uit en wel tegen onze buren WNBC ´09 10-1. De aanvang van de derby is 10:00 uur, na ons verlies in de vorige fase hebben we wat goed te maken.