Elbe 2
7908HB
HOOGEVEEN
tel. 0528-275361

De laatste wedstrijd van het jaar, in Hoogeveen tegen De Weide. Om 8 uur was het vertrek, beetje vroeg voor de zaterdag. De jongens van JO10-1 hadden ook om 8 uurvertrek, waardoor er 2 teams tegelijk weggaan en de auto’s door elkaar rijden wat voor de nodige verwarring zorgde. Gelukkig waren we allemaal op tijd in Hoogeveen. We mochten aantreden op het verste hoekje van het kunstgras. Het begin was van beide teams goed, ze waren aan elkaar gewaagd. Naar 5 minuten opende Lars de score, waarna het spel op en neer ging. In de 11e minuut maakte De Weide ook gelijk. Kansen waren er maar het vizier stond nog niet op scherp. Tygo maakte de 1-2 naar 15 minuten spelen. 6 minuten later zetten Coen de voorsprong op 1-3. De Weide was van slag waarop Fynn snel 2 keer scoorde 1-5. De Weide deed voor de rust nog wat terug en maakte er 2-5 van. De rust werd op het veld gehouden, waar de ouders graag even naar de kantine wilden voor warmte en een bakje koffie. Helaas voor de ouders zat dat er niet in. Het was duidelijk dat Fynn wakker was en het vizier op scherp had staan want hij schoot z’n 3e er in HATTRICK 2-6. De Weide kwam er niet meer aan te pas. De 2-7 was een ongelukkig eigen doelpunt. Niet veel later maakte Lars er 2-8 van. Fynn vond 3 niet genoeg en maakte z’n 4e van de wedstrijd 2-9. De leiders wouden iedereen laten scoren en wisselde de aanval met de verdedigers, waar ze allemaal aan moesten wennen. Het duurde dus even voordat de ouders weer konden juichen, ditmaal een doelpunt van Levi 2-10. De Weide merkte ook op dat er meer kansen kwamen, de 3 en 4 voor De Weide volgden elkaar snel op  4-10. Gelukkig antwoordde VKW daar snel op en maakte Levi de 4-11. Het einde van de wedstrijd was inzicht. Wat De Weide nog wat kracht gaf om er 5-11 van te maken. Fynn wilde zijn topscorer positie nog wat versterken en scoot zijn 5e van de wedstrijd erin 5-12. De Weide zag in de laatste minuut van de wedstrijd nog kans om er 6-12 van te maken. Einde wedstrijd, de penalty’s werd genomen als afsluiting van de wedstrijd en een mooie 2e seizoens helft. Goed gespeeld jongens en meisjes, nu genieten van de vakantie.