Perkenslag 1
9431HE
WESTERBORK
tel. 0593-331261

In een ijzig zonnetje betrad VKW het strijdtoneel tegen Raptim uit Coevorden. De teams waren aan elkaar gewaagd, met Raptim dat de eerste kansen op het doel kreeg. Maar doelman Coen stond fenomenaal te keepen, terwijl Lars en Levi een solide verdedigingslinie vormden. VKW kreeg ook kansen, en Inès opende de score met een doelpunt: 1-0. Coen hield achterin stand en Fynn vergrootte de voorsprong met een fraaie actie: 2-0. Tygo voegde daar de 3-0 aan toe. Ondanks kansen voor Raptim hield het verdedigingstrio stand. Toch scoorde Raptim en bracht de stand op 3-1. Inès maakte net voor rust de 4-1.

VKW ging met een positief gevoel de rust in, maar Raptim verraste met snelle doelpunten: 4-2 en 4-3. Vlak daarna trokken ze de stand gelijk met de 4-4 en namen de leiding met 4-5 en 4-6. Ondanks stevige coaching herpakte VKW zich niet, en Raptim schoot ook de 4-7 hard binnen. Wolken pakten zich samen boven VKW, en Raptim bleef scoren: 4-8 en 4-9. VKW kreeg nog kansen, maar Raptim hield stand en ging uiteindelijk met een 4-9 overwinning terug naar Coevorden. Een veelbelovend begin werd overschaduwd door een klein dipje na de rust.