Wolvenweg 10
7963BG
RUINEN
tel. 0522-472100

Op naar een zonnig Ruinen , waar al snel de 1-0 viel kort na aftrap . Het was even wakker worden voor het team van VKW JO10-2 maar al gauw was daar de 1-1 door Ines . Wat volgde in een 2-1 en 2-2 door Fynn .  De eerste helft zat het er niet meer in en was Ruinen sterker.
We gingen de rust in met een achterstand van 9-2 . De peptalk van de trainers deed goed en als snel knalde Jonne de 9-3. Helaas had Ruinen ook een goede Pep gehad in de rust en knalde er achter mekaar 5 in. Paulo scoorde de 14-4 en Ines eindige met de laatste goal van de wedstrijd . Eindstand 16-5 .