9411BB
BEILEN
tel. 0593-540273

Woensdag 6 september heeft VKW JO-10-2 gevoetbald tegen Fitboys JO-10-2 in Beilen.

Na aftrap kwam Beilen snel met een eerste doelpunt, maar VKW reageerde met 3 goals van Lars, Fynn en weer Lars. Paulo deed prachtig werk als keeper en heeft een aantal mooie reddingen gedaan. Daarna bleef het spannend met een goal voor Beilen, een goal van Ines en weer een goal voor Beilen waarna we met een stand van 3-4 de rust in gingen.

Na rust maakte Beilen de gelijkmaker, stand 4-4, maar toen ging VKW helemaal los! Ines was op dreef en scoorde tweemaal, daarna een pracht goal van Coen vanaf de middenlijn over de keeper heen, gevolgd door nogmaals een goal van Ines, stand 4-8. Beilen doet nog haar best en maakt de 5-8, maar dan maakt Nomi het af met de laatste goal, 5-9. VKW gaat met de winst naar huis.