Lonerstraat 100 A
9403TD
ASSEN
tel. 0592-301000

De eerste helft kregen beide teams veel kansen. De tegenstander kreeg in het begin een paar kansen maar die hield Hugo goed tegen. Een paar kansen later was het time out, we wisten nu hoe ze speelden dus werd het na de time out  makkelijker voor ons en kregen we goede kansen en zelfs een penalty. Die werd helaas gemist door Luuk en de rebound miste Stijn te Bork helaas ook door een goede redding van de keeper van Asser boys. Even later kregen we een hele mooie aanval van Luuk,Stijn te Bork en Tybe wat eindigde in een doelpunt, Stijn gaf de bal door  naar Luuk en de keeper kwam uit de goal en Luuk gaf de bal naar het midden van het doel waar Tybe stond en die schoot ik in het lege doel de 1-0 voor VKW binnen. En als de tegenstander nog een aanval kreeg werd die aanval goed afgestopt door de verdedigers: Twan,Timo en Stijn zevensen en anders door Hugo. Helaas kwam er even later  nog een tegendoelpunt 1-1. Jaiden kreeg ook nog een paar kansen maar die werden helaas gemist tot de tweede helft. Ook Ruben lubbingen was goed in vorm want hij ging bijna iedere keer de tegenstander voorbij en gaf goede ballen naar voren. Ruben tebbes had ook een paar goede kansen maar helaas gingen die er niet in tot de tweede helft. We wonnen uiteindelijk met 2-1 maar dat lees je in de tweede helft.
De tweede helft begonnen we met 0-1 voor. Helaas werd dit snel een 1-1. De wedstrijd bleef spannend, want we gingen gelijk op. Gelukkig maakte Ruben T na de 2e time out 1-2! Hierna was de wedstrijd snel afgelopen. We hadden nog een klein feestje in de kleedkamer.