Perkenslag 1
9431HE
WESTERBORK
tel. 0593-331261

Zaterdag was een wedstrijd van ons leven we speelden enorm goed en dat werd beloond Stijn TB scoorden en toen ging het goed en toen Timo en toen was er een tegen cool dat was even jammer en Luuk jat een actie speelden op Jayden en Jayden op Stijn Tb en scoorden en toen een fantastische steek pass van Ruben boem Luuk scoorden en toen was het rust een fantastische speech van de leiders ze gaan weer veder
Ongeveer 20 minuten na de rust scoorden Jayden door een fantastische bal van Stijn z naar Twan en Twan  naar Stijn Tb paasde naar Jayden en Jayden schoot en goal
Ruben T had een fantastische solo en scoorden weer een fantastische bal Stijn Tb
En Jayden nog een keer toen bleven de kansen maar jammer genoeg geen goal en toen was het klaar uitslag 7-1 vkw 12-1