3 - 2

Beilen F1

F-Pupillen (najaar) F1, 1e klasse EA

7 november 2009 11:00

VKW F1  -  Beilen F1    3 - 2                                               Christian en Jon Stoker

Zaterdag 7 november was de klassieker van F1 tegen Beilen F1. Je kon de spanning op de gezichten van de spelers aflezen. De wedstrijd begon gelijk in een hoog tempo. In de 3e minuut leverde dit een corner op voor Beilen. Door een eigen doelpunt werd het 0-1. Het spel golfde op en neer met aan beide kanten kansen. In de 14e minuut scoort Leon de 1-1. Tegen de rust was er een fraaie redding van Thies. Pal voor rust scoort Beilen uit alweer een corner de 1-2. Na rust wordt er weer op hoog niveau gevoetbald. Dit resulteert in de 12e minuut in de 2-2 door Jelmer na een mooie actie van Niels. In de 15e minuut geeft Leon een mooie steekpass op Jelmer, maar die mikt net naast. Een minuut later wordt Jelmer in het strafschop gebied geraakt door een tegenstander en besluit de goed leidende scheids een strafschop te geven. Hieruit scoort Leon de 3-2. De jongens vechten voor de 3 punten en uiteindelijk wordt de wedstrijd winnend afgesloten.