7 - 1

Assen FC F2

F-Pupillen (najaar) F1, 1e klasse EA

3 oktober 2009 11:00

Zaterdag 3 oktober 2009 mogen onze jongens van F1 voetballen tegen FC Assen. Niek Santema is scheidsrechter zodat de leiders zich bezig kunnen houden met de aanwijzingen en de wissels. Jasper staat de 1e helft op doel en Jesper en Jelmer beginnen aan de kant. De 1e doelpoging is van Niels en in de 3e minuut volgt een afstandsschot van Léon 1-0. Vlak na dit doelpunt mag VKW een corner nemen. Vele benen van de Fjes staan voor het doel en volgens mij maakt een spelertje van FC Assen de 2-0. Lucas, Kevin en Jesper zorgen ervoor dat vele ballen voor komen. Zo kan Niels de 3-0 scoren op een mooie voorzet van Lucas. Léon scoort de 4-0 en uit een corner maakt FC Assen hun doelpunt. Met 4-1 gaan we de rust in. Na de ranja keept Ties. In de 2e helft is er meer druk van FC Assen maar Christiaan, Kevin en Jasper verdedigen prima. Ook Ties heeft nog een aantal goede reddingen. De doelpunten vallen wel aan de andere kant. Jelmer heeft nog een mooie kans en Niels maakt er nog twee. Léon gaat vanaf de middenlijn er me de bal vandoor en bepaalt de eindstand op 7-1. Prima gedaan jongens de punten zijn binnen.