Keeper 1e helft: Stan
Keeper 2e helft: Maric

Zaterdag 8 februari, het is weer tijd voor de 2de  buitenwedstrijd na de winterstop.

Op deze zonnige ochtend voetballen de jongens thuis tegen Noordscheschut.

Na dat beide partijen even een balletje getrapt hebben om warm te worden en de tactiek besproken is gaat de wedstrijd beginnen.

De wedstrijd begint spannend met bijna een doelpunt voor de tegenpartij in de eerste minuut. Keeper Stan wist deze bal knap te onderscheppen.

Na 5 minuten kreeg Noordscheschut weer een goede kans. Dit keer wel een doelpunt.

Onze jongens moesten er nog een beetje in komen.

Na de time out wist Jurgen te voorkomen dat de tegenstander door de verdediging heen kwam.

Goeie actie.

Er zijn heel veel corners genomen door Noordscheschut, maar deze resulteerden geen van allen in spannende momenten voor het doel.

Onder andere Samuël was goed bezig in de verdediging om zijn tegenstanders bij de bal weg te houden.

Al met al was Noordscheschut de eerste helft meer in bal bezit dan VKW.

In de pauze hebben ze waarschijnlijk een goede peptalk gehad, want de 2de helft beginnen ze goed.

De keeper is gewisseld en Maric mag deze helft op doel staan.

Noordscheschut weet  na ruim 5 minuten toch weer een doelpunt te scoren.

Ook VKW kreeg een paar mooie kansen.

Jammer genoeg allemaal net niet in het doel .

Marco maakte een mooi schot maar deze werd onderschept door de keeper.

Vlak daarna gold dit ook voor Stan en even later gaf Vigo een strakke voorzet naar Jurgen maar deze bal ging hard tegen de paal.

Jeroen kon via de zijlijn zijn tegenstander prima voor blijven, maar miste op het laatste zijn medespelers om het mooi af te maken.

Maric had nog een goeie redding na dat er een tegenspeler met de bal door de verdediging was gebroken.

Uiteindelijk maakte Noordscheschut toch nog een doelpunt en daarmee is de eindstand 0-3 geworden is.