4 - 4

VKW JO9-1JM

F-Pupillen (najaar) F1, 1e klasse EA

19 september 2009 9:00

Achilles 1894 F2 – VKW F1                   4 – 4                            door Christian en Jon Stoker

Zaterdag 19 September moesten de mannen van F1 aantreden in Assen tegen F2 van Achilles. Dit is de 1e wedstrijd die de jongens op kunstgras spelen. Dit was wel wennen en dat zag je ook wel aan het spel. Er werd aardig afgetast door beide teams. De wedstrijd is al halverwege de 1e helft als Lucas voor de 0-1 zorgt. Pal daarna gaat Achilles in de aanval en schiet net naast. In de 15e en de 16e minuut staat Jesper zijn mannetje door tot 2 maal toe uitstekend te redden. In de 19e minuut leidt een aanval van Achilles dan uiteindelijk tot de 1-1. Nog voor het rust signaal scoort Leon de 1-2. De 2e helft is ook al halverwege als Achilles besluit om de 2-2 te maken. Direct hierna scoort Achilles de 3-2. In de aanval na het doelpunt scoort Niels de gelijkmaker 3-3. In de 20e minuut komt Achilles opnieuw op voorsprong 4-3. De scheids laat nog doorspelen en in de 22e minuut scoort Kevin uit een mooie aanval alsnog de 4-4. Een terechte uitslag.