Wedstrijd                              : VKW JO8-1 tegen De Weide JO8-1.

Datum                                     : Zaterdag 23 november 2019.

Tijdstip                                   : 9.00 uur.

Eindstand                              : 5 - 5.

Keeper 1e helft                    : Stan.

Keeper 2e helft                    : Samuël.

Wedstijdverslag:

De jongens van VKW JO8-1 mochten vandaag voetballen tegen De Weide JO8-1. De uitwedstrijd was een leuke en spannende wedstrijd, welke helaas niet verloren ging. Daarom hadden de jongens er vandaag zin aan om revanche te nemen en dat bleek ook wel tijdens het begin van de wedstijd.

VKW begon goed en kwam al snel op 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jeroen en niet veel later kwam een goed schot van Jeroen op de paal. Langzamerhand kwam De Weide beter in de wedstrijd en kregen zij een aantal goede kansen, waarvan 1 schot op de lat kwam en een aantal schoten en kansen welke goed door Stan werd gered. Door een goed afstandsschot kwam De Weide op 1-1 en niet veel later werd het 1-2. VKW probeerde weer wat terug te doen en Maric was met een mooie vrije bal dichtbij de 2-2, maar helaas ging deze er net niet in. Niet veel later kwam De Weide op 1-3. Vlak voor rust maakte Jurgen de aansluitingstreffer en gingen wij met een stand van 2-3 ranja drinken.

Tijdens de rust wisselden Stan en Samuël van shirt, zodat Samuël de 2e helft de keeper was. Direct na rust kon Samuël met een goede redding voorkomen dat De Weide op 2-4 kwam. VKW bleef leuk en goed voetballen en was op zoek naar de 3-3. Een geweldig schot van Marco werd tegengehouden en een goede actie van Maric ging net naast. Niet veel later gaf Stan een strakke voorzet op Marco die er niet voor kon zorgen dat de bal in de touwen vloog. De Weide kwam met een goede aanval op 2-4. Niet veel later maakte Marco met een schot alweer de 3-4, waardoor de wedstrijd spannend bleef. In de slotfase kwam De Weide op 3-5, maar VKW gaf niet op. Een actie van Jurgen ging net naast het doel, maar niet veel later scoorde Maric, na goed samenspel met Stan, de 4-5. VKW ging door en zocht naar de gelijkmaker. Deze viel gelukkig vlak voor tijd. Stan schoot de bal in de hoek / zijkant van het doel, maar deze ging via de schoor weer het veld in. Iedereen kon dit niet goed zien, maar dit resulteerde wel in een terechte einduitslag van 5-5.

Samengevat was het weer een hele leuke wedstrijd tegen een goede tegenstander. Volgende week moeten wij om 10.30 uur in Zuidwolde voetballen tegen SJO JVZ JO8-1 en volgt op 7 december om 9.00 uur de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Noordscheschut JO8-1.