Jan-Willem Beugel

Keeper 1e helft                    : Samuel.

Keeper 2e helft                    : Maric.

Wedstijdverslag:

Na een aantal leuke en spannende wedstijden in de bekercompetitie begon vandaag de reguliere competitie tegen DZOH JO8-1. Voor de nieuwsgierigen onder ons: DZOH is de afkorting voor Drentse Zuid Oost Hoek en komen uit Emmen. Voorafgaand de wedstrijd zijn er een teamfoto en profielfoto’s van de spelers gemaakt, zodat deze onder de teaminformatie op de VKW-site worden toegevoegd.

VKW begon met Samuel op het doel. De wedstrijd was nog maar een paar minuten oud toen DZOH de 0-1 scoorde. Al snel bleek dat DZOH de bovenliggende partij was en dat jongens van VKW vooral moesten verdedigen en weinig aan aanvallen toekwamen. Toen na 10 minuten de 1e time-out was, stond VKW al met 0-3 achter. Tijdens de konden de leiders Wesley en Kay de jongens wat aanwijzingen geven, waardoor VKW na de time-out wat beter in hun spel kwamen. Vlak voor rust had Jurgen nog een goed schot op de goal, maar helaas ging deze bal er niet in.  Doordat de jongens keihard werkten konden zij de schade bij rust beperken tot een achterstand 0-4.

De 2e helft begon VKW met Maric op doel. Door een goede goal van Stan, werd het in de 22e minuut 1-4. De resterende 2e helft was het spelbeeld een beetje gelijk aan dat van de 1e helft en bleef DZOH de bovenliggende partij. DZOH liep met een aantal mooie doelpunten uit naar een eindstand van 1-9.

De spelers van VKW hebben keihard gewerkt, maar helaas bleek DZOH vandaag een maatje te groot. Zaterdag 28 september is de volgende wedstrijd om 9.00 uur in en tegen Hoogeveen.