Een mooie overwinning en goede afsluiting van het veldseizoen.

1e klasse 01

7 december 2019 9:00

Scheidsrechter

Johan Wolters

Op een mooie, droge zaterdag wel weer vroege zaterdagochtend staat JO8-1 weer klaar op het veld voor de laatste veldwedstrijd van 2019! Tegen Noordscheschut zetten Wesley en Kay de heren op hun positie. Veel plezier jongens en doe je best.

Door ziekte van Samuel, doet Teun van JO8-2 dit keer mee en start rustig als wissel.
De papa van Jeroen vraagt of iedereen klaar staat en daar gaan ze. Wat een Mooie start lekker fel jongens goed zo!

Daar is het eerste schot van Jurgen maar de keeper maakt een goeie redding.
Als snel daarna is het al 1-0 .... wat gebeurt hier! Een rush van eigen helft samen spel tussen Maric en Stan en bam daar scoort Stan! Goed zo VKW !

Het gaat mooi op en neer en Noordscheschut is een paar keer goed gevaarlijk... maar gelukkig hebben wij Jeroen op doel staan, nog een redding!

Vigo pakt de bal mooi af en gaat alleen op het doel van de tegenstander af ... kom op Vigo zo gaat ie goed! Maar net de teen van een verdediger, de eerste corner van de wedstrijd.

Dribbel, kap, dribbel en een schot van Stan! 2-0, via de keeper, maar hij zit. Op naar je hattrick jongen ๐Ÿ™‚.

Ondertussen is Teun ook ingevallen en voetbalt mee alsof hij al jaren in het team zit. Het fluitsignaal en daar is de time out!

Noordscheschut is na deze korte rust periode goed uit de startblokken, ze zetten aan en schiet van eigen helft op de goal van VKW ... naast! Honderd van die ballen horen we langs de zijlijn ๐Ÿ™Š.

Daar is Marco vrij... sprint en nog steeds sprinten, maar nu met bal .... een schot... maar oei net naast! Jammer Marco.

Uit het niets weer een afstand schot van Noordscheschut jammer daar kon de kleinste man van het veld niet bij.. 2-1.
Het laatste deel van de 1ste helft is duidelijk voor de tegenstander. Nog een schot maar net naast. Kom op nou VKW!!
Zo ja mooi verdedigt en nu weer aanvallen maar daar is het fluitsignaal voor de rust, snel naar de kleedkamers. Eind van de helft. Goed gespeeld mannen!

De tweede helft, en weer een sterk begin van Marco met een schot op de goal. Te moeilijk voor de keeper om hem klemvast te krijgen ... hij laat los en Maric staat op de juiste plek daar is de 3-1.

Ook Noordscheschut zet nog even aan, maar Vigo is super goed bezig, daar komt niemand langs! VKW staat een beetje onder druk, maar ook Jurgen staat de 2de helft fantastisch te keepen. Time-out, die komt even op het goede moment.

Het gaat over en weer en Teun staat mooi vrij voor de goal, schiet net mis. En nog een keer net net over!! Jammer jongens maar blijf voetballen wordt er geroepen door de coaches!

Een niets zeggende corner leek het, maar daar is de 3-2. Kom op jongens even opletten!

Corner voor de jongens van VKW, Stan neemt hem, zet hem voor en daar is het weer bijna raak. Ook Noordscheschut geeft nog niet op en schiet nog een keertje, en weer een mooie redding van Jurgen. Jeroen sprint voor de zoveelste keer nog eens naar voren maar zijn tegenstander is net iets te groot! Hij scoort bijna maar daar is het signaal al, 3-2!

GEWONNEN!! En dat niet alleen maar ook super mooi gespeeld van iedereen! Dank jullie wel jongens voor deze mooie wedstrijd en op naar de zaal!