Wedstrijd                              : Noordscheschut JO8-1 tegen DZOH JO8-1.

Datum                                     : Zaterdag 9 november 2019.

Tijdstip                                   : 9.00 uur.

Eindstand                              : 4 - 4.

Keeper 1e helft                    : Vigo.

Keeper 2e helft                    : Jurgen.

Wedstijdverslag:

Vandaag mochten wij voetballen in en tegen Noordscheschut JO8-1. Hier hadden wij in de beker ook al tegen gevoetbald en het bleek toen een gelijkwaardige partij. Om 9.00 uur floot de spelbegeleider voor het begin van de wedstrijd. In de 2e minuut had Vigo een goede redding op een schot van Noordscheschut. Niet lang daarna kwam Noordscheschut op 1-0 door een van richting veranderd schot. In de eerstvolgende aanval van VKW werd een goed schot van Maric door de keeper tegengehouden. Dit bleek het begin van een goede periode van VKW, omdat vlak daarna Samuel de 1-1 scoorde uit een voorzet van Jurgen. Een paar minuten later scoorde Samuel bijna weer, maar helaas stond de paal in de weg. In de 17e minuut scoorde Jurgen vanaf bijna de middellijn met een geweldig hoog afstandsschot. Door een goede uitbraak scoorde Noordscheschut vlak voor rust de 2-2.

Na rust was Noordscheschut direct gevaarlijk met een schot op de paal en een schot dat goed door Jurgen werd tegengehouden. Door goed verdedigen van Maric, Marco en Stan bleef het tot halverwege de 2e helft 2-2. Toen scoorde Jeroen met een goed schot de 2-3. Niet veel later werd het 3-3. Door een snelle spelhervatting van VKW scoorde Jeroen zijn de 2e doelpunt van de ochtend en werd het 3-4.

Door een discutabele penalty kwam Noordscheschut vlak voor tijd op 4-4 en dit was tevens de eindstand.

Samengevat was het een hele leuke wedstrijd met goed voetbal en een terechte uitslag. Volgende week moeten wij om 9.00 uur thuis voetballen tegen Hoogeveen JO8-1