Verslag wedstrijd VKWJO8-1 tegen HoogeveenJO8-1

Zaterdag 16 november 2019

Keepers:             1e helft Marco

2e helft Jeroen

VKW begint goed aan de wedstrijd, maar ook Hoogeveen is direct actief! Gelukkig hebben we daar Stan die voor het doel langs sjeest en ervoor zorgt dat de bal niet in de goal beland.  VKW voert de druk op en al vrij vroeg in de wedstrijd scoort Jeroen de 1-0!

Marco is in de eerste helft de doelman en samen met de paal weet een paar pogingen te stoppen, goed gedaan! Jurgen haalt nog eens mooi uit op het doel, maar helaas de bal gaat naast.

Daarna gaan de mannen even naar de kleedkamer voor een glaasje ranja.

De tweede helft mag Jeroen de doelman zijn. Hoogeveen begint direct sterk en dat resulteert dan ook in een goal van hun kant, dat is jammer het is 1-1. Na de euforie van de eerste helft lijken onze jongens een beetje overrompeld en daar maakt Hoogeveen gebruik van, al snel wordt het 1-2 en  ook de 1-3 en 1-4 van Hoogeveen vallen snel daarna.

Wakker worden jongens! We komen wat terug, Jurgen schiet vanuit een hoekschop en scoort de 2-4. vervolgens schiet Jurgen nogmaals vanuit een hoekschop de bal naar  Maric en die stond mooi voor het doel, schoot de bal in daar was de 4-3!. De coach van de tegenpartij roept nog; “geen risico!”, de wedstrijd loopt af. Een teleurstellende eindstand, na het penalty schieten (wat weer heel goed gaat!) hoor ik onze jongens zeggen: “Het was wel leuk!” en daar gaat het om, plezier!