7 - 1

VKW JO9-1JM

Groep 1 24

7 september 2019 9:00

De wekker ging vanochtend mooi op tijd. Om 7.45 uur vertrokken we vanuit een mistig Westerbork  naar Ter Apel. Onze jongens mochten hier de tweede en tevens laatste bekerwedstrijd spelen.

Nadat de voetbalkleding was aangetrokken en we richting het veld liepen werd direct duidelijk dat het een zware pot zou worden. De tegenpartij was duidelijk een maatje groter, sommige kinderen konden ook wel in JO11 meedoen.

Dit weerhield de VKW-ers  er niet van om direct goed weerstand te bieden, er werd goed overgespeeld en er werd zelfs vanaf het middenveld op doel geschoten, dus het vertrouwen was er zeker.

Na een aantal harde schoten op het doel van VKW, waar Lars super stond te keepen was het in de 18de minuut Ter Apel die de 1-0 maakte.

De eerste helft was zo voorbij, er werd geen time out gehanteerd. Dit was ook niet nodig want de kids hadden voldoende energie en vechtlust om de 20 minuten in een keer vol te maken.

Na een lekkere beker ranja in de dug out en even wat aandachtspuntjes van de leiders, gingen de VKW-ers weer snel het veld in voor de tweede helft. De wedstrijd was nog maar net hervat en daar was  helaas de 2-0. Kop op jongens!  En weer door…  gelukkig was er na een paar goede steekpasses op het middenveld een mooi doelpunt van Hugo 2-1.

Jammer genoeg  was dit ook direct het laatste doelpunt voor VKW JO9-1 . Ter Apel scoorde nog een aantal doelpunten en zette de eindstand op  7-1.

We hebben twee leuke bekerwedstrijden gezien. We hebben een leuk team, het beloofd een mooie najaarscompetitie te worden.