Datum

27 oktober 2018 10:15

Accommodatie

Onbekend

Op een koude zaterdagmorgen werden naar een weekje vakantie de voetbalschoenen weer aangetrokken. Ditmaal was Ter Apel '96-2G onze tegenstander.
Na de aftrap onspon zich een enerverende partij. de beide teams waren aan elkaar gewaagd.
Na een paar knappe reddingen van de goedkeepende Janid en kordaat optreden van de verdediging van de VKW jongens was het Toch Ter Apel die de voorsprong pakte.
De VKW brigade ging vervolgens vol in de aanval. Maar schoten van Wiljan en Thijs werden gepareerd door de doelman van Ter Apel. Toch was het Ter Apel die op 2-0 kwam.
We lieten ons hoofd niet hangen in gingen weer ter strijde. Schoten van Senna en Dennis, een uitbraak van Jayden, een solo van Tobias en acties van Olivier konden het tij voor rust niet keren.
Na de rust golfde het spel wat op en neer en konden we lang bij blijven. Het resulteerde niet in doelpunten voor VKW. Ter Apel scoorde nog 2 maal. Het lukte Jayden om bij een 4-0 stand via een scrimmage de bal in doel van Ter Apel te krijgen. Hiermee werd de eindstand bepaald op 4-1.
Ondanks het verlies was het een goede en spannende wedstijd.