VKW JO13-1

D-Pupillen beker poule D1, Groep 1 30

26 augustus 2009 19:00

Rolderboys D1 - VKW D1   7-1 (beker)

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. VKW had weinig in te brengen bij een sterker Rolder Boys. Misschien dat het snelle doelpunt Rolder Boys daar ook wel de oorzaak van is geweest.

De enige kans van VKW was voor Darik na goed voorbereidend werk van Jeffrey. Helaas rolde de bal langs de verkeerde kant van de paal. De ruststand was 5-0

De tweede helft begon een stuk beter. Iedereen zette een tandje bij, wat dan ook tot een doelpunt leidde. Een goede combinatie op de linkerkant, werd gestopt met een overtreding. Jonas krulde de vrije trap in een keer in het doel.

VKW bleef zich nu wel inzetten ondanks dat Rolder Boys makkelijker voetbalde. De inzet van VKW werd beloond met een aantal corners en kansjes, jammer genoeg geen doelpunten. Omdat VKW wat verder vooruit speelde kreeg Rolder Boys meer ruimte voorin en met hun snelle jongens ontstonden een paar kansen maar Martijn redde een paar keer goed. Op het einde scoorde Rolder Boys nog wel twee keer.

Jongens, de volgende wedstrijd beginnen als in de tweede helft. Een beetje geloof in eigen kunnen dan komt het allemaal goed. Succes in de competitie.