Datum

22 augustus 2009 11:00

Accommodatie

Onbekend

VKW F1 – Hoogersmilde F1    22 – 0  (rust 9-0)                          Christian en Anita Stoker

Zaterdag speelde VKW F1 tegen Hoogersmilde F1 voor de bekercompetitie.

Ze begonnen de wedstrijd met een yel: appel, peer, meloen, we worden kampioen.  Deze yel was niet voor niets, want ze hebben een erg leuke wedstrijd gespeeld. De eerste 10 minuten werd er veel op het doel geschoten, maar de keeper van Hoogersmilde stond haar mannetje. Het vizier moest nog even scherp gezet worden. Daarna begon het doelpunten festijn voor onze F-jes. De trainingen beginnen hun vruchten af te werpen. Er werd goed gekeken en overgespeeld, voorgezet en goed verdedigd. In de eerste helft heeft onze keeper dan ook geen bal aangeraakt. Hij mocht gelukkig de 2e helft spelen. De keeper van de 2e helft mocht 1 redding met succes afronden. Bijna iedereen heeft dan ook zijn doelpunten weer meegepikt deze wedstrijd. VKW F1 was duidelijk een maatje te groot voor  F1 van Hoogersmilde. Op naar de volgende bekerronde.