20 augustus 2009 18:45

Scheidsrechter

Mark Eefting

VKW D1 - Fit Boys D1

Het was warm, zeer warm op deze donderdag avond en daardoor waren de verwachtingen voor deze wedstrijd ook niet erg hooggespannen.
De VKW boys begonnen echter voortvarend aan de wedstrijd, en met lekker aggressief voetbal werd de ploeg van trainer Johan Tolman (Fit Boys D1) meteen onder druk gezet hetgeen resulteerde in een vlotte goal van Jeffrey uit een strakke corner.

De boys bleven lekker doorgaan en in de 8e minuut wist Mark de keeper te verschalken voor de 2-0. De combinaties liepen iets vlotter dan de vorige wedstrijd tegen Beilen, en Darik pikte daardoor zijn doelpuntje mee, 3-0

De verdediging van Fit Boys wist niet goed raad met de snelheid van onze voorhoede, waardoor Mark en vervolgens Jeffrey nog een keer wisten te scoren voor de rust, zodat de kleedkamer opgezocht werd met een 5-0 ruststand.

Na rust zakte het tempo behoorlijk, en verliepen de combinaties minder vloeiend, maar keeper Martijn M wist zich gesteund door een paar goede verdedigers, zodat hij niet echt in de problemen kwam.

De supporters moesten maar liefst tot 3 minuten voor het eindsignaal wachten op een doelpunt, toen Narc met een mooie solo de verdediger omspeelde en vervolgens beheerst de bal in de touwen joeg, 6-0

Dit was tevens de einduitslag en de supporters hebben een leuke en doelpuntrijke wedstrijd gezien waarin vooral de eerste helft zeer aantrekkelijk gespeeld werd.