3 - 4

VKW JO9-1JM

F-Pupillen beker poule F1, Groep 1 58

19 augustus 2009 18:00

Rolder Boys F1 – VKW F1       3-4                                    door Niels en Henk Dekker

19 augustus 2009.

Nadat de eerste wedstrijd in de beker met grote cijfers was gewonnen volgde nu een moeilijkere wedstrijd tegen Rolder Boys. Vanaf het begin was het duidelijk dat Rolde een goede ploeg had. Ze kwamen een aantal keren gevaarlijk voor ons doel en hoe goed onze verdedigers ook voetbalden, toch leidde dit in de 10e minuut tot de 1-0. VKW kreeg daarna door goed overspelen een aantal mooie kansen maar wist niet te scoren. Na een aantal goede reddingen van onze keeper Jasper maakte Rolde toch de 2-0. VKW ging echter gewoon door en scoorde door 2 mooie uitgespeelde aanvallen voor de rust nog 2 doelpunten (Lucas en Kevin) waardoor er met een mooie 2-2 gerust werd. Na de rust een beetje het zelfde beeld. Het bleef erg spannend. Rolder Boys maakte eerst de 3-2 maar door goed keeperswerk van Ties, erg hard werken en doorzetten won VKW nog met 3-4 door een goal van Niels en een gescoorde penalty van Lucas. Een zeer spannende wedstrijd dus met een erg goed resultaat. Gefeliciteerd jongens.