VKW JO9-1JM

F-Pupillen beker poule F1, Groep 1 58

15 augustus 2009

Flitsende start F1

Voor de zomervakantie hebben Henk en ik de jongens nog kunnen zien trainen en waren overtuigd dat wij voor dit seizoen een mooi team hebben. Dus vol goede moed gingen wij zaterdag 15-08 naar Witteveense boys F1 voor onze eerste bekerwedstrijd. De jongens hadden er zin in en na een paar minuten was het al raak door een schot van Leon. De gehele eerste helft hebben wij op de helft van Witteveen gespeeld en voor de rust scoorden Leon, Niels, Jelmer en Jesper. Onze keeper Ties heeft geen bal gehad. Centraal in de verdediging stond Christian en daar kwam niemand langs. Bij de rust was het dan ook al 0-7. Na de rust ging Ties voetballen en Jesper keepen. Niels en Leon ruilden van positie met Lucas en Kevin maar verder veranderde er niet veel. Het scoren ging verder, nu door Lucas, Jasper, Leon en Niels. Bij de stand van 0-11 werden wij iets te optimistisch en kregen Witteveense boys ook enkele kansen. Jesper had een paar goede reddingen maar uiteindelijk scoorde ook Witteveen één keer. Het laatste doelpunt werd door Kevin gescoord na een rush van eigen helft. Eindstand 1-12.

Ik ben dik tevreden met deze wedstrijd, uiteraard omdat wij gewonnen hebben maar vooral omdat iedereen lekker enthousiast voetbalde, zichtbaar goed zijn best deed én er goed werd samen gespeeld. Mede daardoor hebben 7 verschillende spelers kunnen scoren. Op naar de volgende wedstrijd.