Venson Huijink

VKW J09-1   ACV J09-1  10.15 uur  Toeschouwers: 200

Zaterdag 6 Mei was het de grote dag op het eigen sportcomplex om tegen de ongeslagen koploper te spelen.
De spanning in de kleedkamer was hoog.. spelen in de oranje shirts (omdat ACV ook blauw is) maakte de sfeer wat ontspannener omdat oranje immers altijd wint.
Waar de spanning weer van opliep was dat er geen scheidsrechter was... dit was door een miscommunicatie niet goed gegaan.
Maar om 10.30 uur was eindelijk de aftrap.
Omdat het hele team wist dat dit de koplopers waren lette iedereen goed op en de inzet was vanaf het begin 200%.. Helaas werd het toch na 8 minuten 0-1 voor ACV. Iedereen was nu gretig en na een paar minuutjes en na twee goede uitbraken van Youri en Stef maakte uiteindelijk Stef de gelijk maker. 1-1.
Onze verdediging zat pot dicht, ACV probeerde er aan alle kanten langs te komen maar dit kwam maar zelden voor en dan was er ook nog altijd Joris de keeper die steeds op de goede plek stond.
Mathijs kreeg nog een kans om te scoren door middel van een vrije trap, loei hard maar helaas net naast.. (de keeper had hem nooit gehad)
De ruststand was 1-1
In de tweede helft ging het gelijk hoog tempo, Mila stond op de goede plek voor het doel en kreeg de bal hoog gelijk op de slof, hard richting doel maar net naast.
Op een gegeven moment was de opbouw vanaf het doel perfect, sterk middelveld kreeg de bal bij Daan, hij schoot op de paal maar de bal kwam terug en Daan schoot hem erin. 2-1. Het publiek ging te keer!! En iedereen in het veld was super blij behalve de ACVers... ze waren zelfs een beetje uit het veld geslagen...Toch kreeg ACV nog kansen maar de VKWers lieten zich deze winst niet meer afpakken.
Eindstand 2-1.