Onder 9 zaterdag, JO9-1, Hoofdklasse 01

8 april 2017 9:00

FC Assen JO9-1   -  VKW JO9-1

Zaterdag 08-04-2017 09.00 uur sportpark de Hoogspanning

Wat zal deze wedstrijd ons brengen blijven we in the winning mood of wordt het weer net niet. Aan de voorbereiding /training van afgelopen week zal het niet liggen. Maandag volop techniek training en woensdag een toernooi met de E's en na afloop nog een grote partij. Vol goede moed gaan we dan om 08.00 richting sportpark de Hoogspanning in Assen. Vol spanning staan de supporters achter de hekken op het begin van de wedstrijd te wachten. Eindelijk daar gaan ze beginnen. Je merkt direct aan het voetbalspel van VKW dat ze op kunstgras spelen de bal loopt niet lekker.  Het is dan ook al in de 3e minuut raak voor FC Assen 1-0.  FC Assen speelt mooi  en goed met elkaar over dit lukt net steeds niet bij VKW. Maar zo langzamerhand wennen ze aan het kunstgras en komen de kansen ook voor VKW. En daar is dan de gelijkmaker 1-1. Maar al snel volgt er de 2-1 voor FC Assen jammer hoor ze zijn erg aan elkaar gewaagd. Dit is dan ook de ruststand. Direct na rust herpakt VKW zich en door een mooie ingedraaide corner van VKW  is het weer gelijk 2-2. Na enkele minuten pakt FC Assen weer de voorsprong helaas 3-2. Dit blijft ook de eindstand. Er is weer hard gevochten door allemaal maar helaas weer net niet..... Vanaf volgende week ontmoeten we elke tegenstander nog een keer op voor de revanche.