18 maart 2017 10:15

ACV Assen JO9-1 – VKW JO9-1 | 18-03-2017 10:15

18-03-2017

1e helft

Na een matig begin aan de kant van VKW komt ACV na ongeveer 5 minuten op 1-0. Na de 1-0 zijn de voetballers van VKW wakkergeschut. En dat was ook merkbaar aan het aantal kansen voor VKW. Na 10 minuten voetballen kwam dan ook de verdiende 1-1. Na een assist van Youri op Mathijs. Mathijs schoot eerst tegen de keeper en  daarna schoot hij alsnog in de rebound in het doel. Helaas scoorde AZC een paar minuten de 2-1 met een beetje ongelukkig doelpunt. Hierna lijkt het erop dat de jongens van VKW de kopjes een beetje laten hangen. Maar gelukkig komt daar de 2-2. Na een mooie assist van Stef scoort Youri. Helaas scoort ACV dan wederom naar een aantal minuten de 3-2.  Net voor de rust doet Thijs nog een mooi schot op het doel maar de bal wil er niet in. Daan krijgt nog een kans in de rebound maar mist helaas ook. 3-2 is dan de ruststand.

2e helft

Na de rust begint VKW sterk. En krijgt een aantal kansen. En een van deze kansen word dan ook benut. Daan scoort uit een corner van Stef en maakt de verdiende 3-3. ACV begint nu nattigheid te voelen en voert het tempo op. ACV krijgt dan ook een flink aantal kansen en scoort uiteindelijk de 4-3.  En 5 minuten later de 5-3. VKW blijft knokken maar er kan helaas geen doelpunt gezet meer worden. De eindstand is 5-3.

Al met al hebben onze voetballers heel goed gevoetbald. Ze konden prima mee komen en een gelijkspel of winst was eigenlijk meer verdient zijn. Maar ja als alles niet allemaal mee zit. Dan kan de bal zo de verkeerde kant oprollen.