1 - 0

VKW JO9-1JM

Onder 9 zaterdag, JO9-1, Hoofdklasse 01

11 maart 2017 14:00

Op zaterdag 11 maart was het heerlijk voetbalweer. In een mooi lente zonnetje gingen onze kanjers van VKW JO9-1 naar VV Hoogeveen om daar een prachtige pot voetbal te spelen. Nadat de spieren waren losgemaakt gingen we naar het kunstgrasveld. Er was  gezellig veel support langs de lijn. Afstap voor VV Hoogeveen. Er werd snel overgespeeld en de druk was vanaf de eerste seconde voelbaar (ook langs de lijn). In de eerste minuut viel er het eerste, en ook enige doelpunt van VV Hoogeveen. Oei dat zette de toon, VKW vecht zich in de wedstrijd, prachtig te zien hoe de beide ploegen aan mekaar gewaagd zijn. De verdediging Ray en Mila blokken de bal en weten Guus en Youri voorin goed te vinden. Keeper Joris doet uitstekend werk en laat de gehele wedstrijd geen bal meer in zijn net belanden. In de 7e minuut is er een eerste echte kans van VKW, Youri en Daan weten mekaar goed te vinden, schot van Youri, maar de bal ketst af op de lat, oeiii! Thijs doet een mooie ingooi, maar de bal gaat helaas voorlangs. VKW is sterk een de bal, in de 16e minuut breekt Ray vanuit de verdeling mee naar voren door en schiet zelf op het doel, een mooie kans!
In de korte pauze langs het veld werden gretig de bidons leeg gedronken, oef dit was hard werken! En daar gaan ze weer het veld op. Nu zal er toch nog een doelpunt in gaan bij VKW?! Ze verdienen het. De tweede helft begint goed, Youri krijgt wederom een prachtige kans, maar het wil maar niet lukken de voorsprong van VV Hoogeveen te evenaren. Matthijs.. daar neemt hij lekker de bal vol op de voet .. een mooi hoog schot, maar helaas ook gaat deze bal over het doel. Inmiddels wordt er langs de lijn ook steeds warmer, en krijgen niet alleen de spelers maar ook de supporters de wangen rood van inspanning.. wat is dit een prachtige wedstrijd!
Halverwege de 2e helft was er een overtreding op Daan, waarop een vrije bal volgde, deze werd goed benut, er kwam een mooi spel op gang maar werd onderschept door de verdediging van VV Hoogeveen.

Het was 1-0 toen de scheidsrechter voor de laatste keer floot. Prachtige wedstrijd.

Volgende week tegen ACV JO9-1, in Westerbork,