22 april 2017 10:15

Scheidsrechter

Venson Huijink

1e Helft

Om 10:20 begon de wedstrijd. Na circa 2 minuten viel het eerste doelpunt al in de wedstrijd. Guus liep vanuit zijn positie in de verdediging helemaal naar voor toe slaloment tussen de tegenspelers door. Hierna gaf hij een mooie voorzet op Youri en deze schoot de bal in het net 1-0. Vlak na de aftrap ongeveer een minuut later was het weer raak. Youri kon de bal afpakken na een slechte paas en schoot de bal weer in het doel. Hoogeveen was nu wakker geworden en ging steeds sterker spelen. Helaas kwam dan ook een paar minuten later de 2-1 van Hoogeveen. Gelukkig schoot Mathijs tegen het einde van de eerste helft vanuit een afstand de bal mooi in het doel 3-1. Even later kreeg Hoogeveen een vrije trap net buiten de zestien meter. De speler die de vrije trap nam wist de kans goed te benutten en schoot trefzeker in het doel 3-2.

2e Helft

Na vijf minuten in de tweede helft kreeg VKW een penalty. Stef nam de penalty en schoot hem hard in de hoek 4-2. Vervolgens kregen Youri en Mathijs nog een kans op het doel maar helaas ging de bal er niet. Hierna was Hoogeveen weer sterker. En dat resulteerde dan ook in 4-3 na ongeveer 8 minuten in de tweede helft. Vanaf toen was het vechten om de punten. Hoogeveen had kans naar kans. Maar dankzij Joris en de goede verdediging ging er geen enkele bal in de goal. VKW kreeg vervolgens nog een kans uit een counter. Mathijs gaf een mooie voorzet op Stef en hij schoot de bal in 5-3. Hiermee was de wedstrijd beslist.