2 oktober 2016 10:00

Scheidsrechter

Ivo Holwerda

De zwart witte Boys uit Rolde kwamen op bezoek en dat werd in de verre omtrek luid en duidelijk waar genomen. Net als FC Assen een week eerder werd er een geluidsinstallatie naar binnen gereden waar je U tegen zegt. Zelfs zo indrukwekkend dat alle Börkse kinderen samen met Cracker-Jack likkebaardend voor de Rolder kleedkamerdeur stonden te kwijlen van de discobol en de muziek. Volgende week gaat ook de VKW-4 brigade zo op pad!

De zeer sportieve en leuke wedstrijd ging gelijk op en dit resulteerde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. Na 2 identieke keepersfoutjes stond het 1-1 waarbij aangemerkt moet worden dat Alco zijn foutje later ruimschoots goedgemaakt heeft.  De 1-2 viel vlak voor rust, maar Melvin zorgde uiteindelijk met zijn 2e doelpunt voor de verdiende gelijkmaker.

Na rust kwam debutant Mark Brunsting binnen de lijnen. Deze ooit zo talentvolle, robuuste verdediger annex middenvelder kon transfervrij overgenomen worden. Dit was hard nodig, want volgens trainer Wielink van ons vlaggenschip moet elk team een hazenlip of een rooigie in het team hebben.