Scheidsrechter

K.Gils

VKW D1 – Wijster D1

Het was prachtig weer, genieten van het zonnetje en natuurlijk van een goedspelende VKW, want het ging weer als van oudst.
Winst 5-2. Het lijkt een makkelijke overwinning maar zo begon het niet. Wijster was fel en kregen direct een paar goede kansen om op voorsprong te komen. Na 5 minuten kreeg VKW een hoekschop en die werd mooi ingekopt. Een poosje later maakt onze spits het volgende doelpunt met een hakje. Na de rust werden er nog 5 doelpunten gemaakt. Mooi voor het publiek want die stonden zeker te genieten van het spel.
Prima gepeeld jongens en nu scherp blijven voor de volgende wedstrijd.