14 mei 2016 10:15

Scheidsrechter

Joran Baas

VKW F1 – VV Beilen F1, 14 mei 2016

Vandaag thuiswedstrijd tegen Beilen, het zal een spannende wedstrijd worden. De ene keer wint Beilen (staat nu op de 2e plaats) en de andere keer VKW (op de 3e plaats). De wedstrijd begint droog, nadat het al meerdere keren vanmorgen heeft geregend. Joep is ook weer fit van de party, na zijn blessure.

Beilen trapt af en gaat direct richting doel van VKW, er komt een schot en deze gaat gelukkig over. De daaropvolgende minuten volgen meerdere schoten op het doel door Beilen. Joris moet direct flink aan de bak en Matthijs, Mila en Guus hebben het er maar druk mee om tegenstand te bieden. Ook Joep, Tijn, Daan en Koen helpen regelmatig achter. Mooi te zien dat ze elkaar helpen. Er volgt een schot op de paal door Beilen en schot op het doel, die Joris gelukkig net uit het doel weet te houden, corner. En opnieuw heeft Joris een redding. Na deze redding volgt een poging door Joep en Daan, deze gaat mis. Koen maakt de combinatie met Joep, hij maakt een karatetrap welke net mis gaat. In het begin van de 1e helft heeft Beilen de overhand en nu gaat het mooi gelijk op.

En dan is het 0-1 voor Beilen. Daarna volgt direct een actie van VKW welke via Joep naar Koen gaat en net mis schiet. En daar is Beilen weer voor het doel van VKW, Guus Mila en Matthijs kunnen goed weerstand bieden achterin en dan volgt nog een redding van Joris. Op dit moment heeft Beilen weer de overhand. En daar is de 0-2 voor Beilen. Opnieuw is Beilen in de aanval en weet Mila goed de aanval te stoppen. Hierna volgt opnieuw een aanval van Beilen welke mis gaat. VKW krijgt weer grip op de wedstrijd, Koen schiet op het doel en de keeper van Beilen weet deze net tegen te houden. Hierna volgt een combi met Joep en Tijn wat resulteert in een corner voor VKW. Beilen laat ook al weer snel van zich horen en door een redding van Mila, die naar Joep schiet, die via links Daan weet te bereiken. En daar is de 1-2. Hierna volgt nog een voorzet van Guus en daar is het fluitsignaal, rust. Een hele spannende 1e helft.

De 2e helft begint door de aftrap van VKW en Daan heeft direct een kans en deze weet de keeper tegen te houden. Snel hierna volgt een kans van Koen en het is 2-2. Als snel staat Beilen voor het doel bij Joris en deze gaat naast. Matthijs en Mila hebben het even heel druk met de verdediging en zij weten goed hun mannetje en vrouwtje te staan. Er volgt nog een redding van Joris. Joris schiet heel ver uit zijn handen en weet voorbij de middenlijn te komen, waardoor VKW weer bij het doel van Beilen is te vinden. Er volgt een corner, Joep neemt de corner en de bal weet Tijn te vinden, die een mooi omhaal weet te maken voor het doel, het is 3-2!! Zo staan we achter en zo staan we voor, wat een spannende wedstrijd. Inmiddels is Beilen weer bij het doel van VKW, zij geven zich nog niet gewonnen, er volgt een corner voor Beilen. De corner gaat gelukkig over. Dan volgt opnieuw een kans voor Beilen, deze weet Joris in eerste instantie tegen te houden en dan volgt Beilen opnieuw en dan is het 3-3. Er volgen nog wat kansen over en weer en op het eind nog een aanval ingezet door Guus, wat uiteindelijk Beilen goed weet te verdedigen. Daar is het fluitsignaal na een zeer spannende wedstrijd. Beilen begon heel sterk en op het einde van de 1e helft kreeg VKW steeds meer grip op de wedstrijd. De 2e helft zette VKW de lijn door en kwam heel goed terug. Een gelijkspel geeft een goede weergave van de wedstrijd. Tot volgend seizoen Beilen, dat beloofd weer een mooi potje voetbal te worden.