35'

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 07

7 mei 2016 10:30

Annen F1 – VKW F1 7 mei 2016

Met goede moed vertrok F1 om 9.30 naar Annen. Nog een hele reis! Mila was er deze keer niet bij. Nog lekker vakantie in Zeeland. Stef Enting uit F2 kwam de mannen van F1 ondersteunen. Het beloofde een warme wedstrijd te worden. Te temperatuur lag al  boven de 20 graden en we moesten tegen de nog ongeslagen koploper..

De wedstrijd begon goed. VKW speelde goed over en er werden combinaties gemaakt. De eerste 15 minuten ging het gelijk op. Voor beide ploegen geen grote kansen. Dan een grote kans voor VKW. Via een corner klutst de bal voor het doel van Annen maar wonder boven wonder gaat de bal er helaas niet in. Annen pakt hierna gelijk de aanval en via een harde schuiver verdwijnt de bal in de hoek van het VKW doel. Jammer – 1-0 voor de thuisploeg. De schouders van de VKW mannen gaan wat hangen. Concentratie neemt af en de warmte eist ook zijn tol. Hierdoor weet Annen nog kort voor rust de 2e treffer in het doel te knallen. Met gemengde gevoelens lopen de heren naar de kleedkamer voor een welverdiend glas ranja.

De 2e helft gaat van start en Annen laat zien dat het niet voor niets boven aan staat, De druk ligt op het doel van VKW en vlot valt het 3e doelpunt voor Annen – 3-0. Kom op VKW!! Daan schiet op doel maar deze wordt gepakt door de keeper. Stef wil Joris helpen en slaat de bal met de handen weg. Penalty Annen maar deze wordt gelukkig hoog over geschoten. Langzaamaan komt VKW toch weer in de goede stand. Vooral door Daan die blijkbaar wat extra’s door de ranja had. De combinatie gaan beter. Joep geeft de bal af aan Daan en deze weet de bal in het doel van Annen te knallen. Yes 3-1. Het VKW treintje is weer op het goede spoor. Een corner voor VKW. Joep neemt de corner en schiet de bal loepzuiver naar het voorhoofd van zijn broer die de bal vakkundig binnenknikt, 3-2! De spanning is weer volledig terug in de wedstrijd. Annen is nu de danig de klutst kwijt en van het befaamde overspel is nu geen sprake meer, De laatste minuten gaan in en VKW maakt zich sterk voor de volgende aanvallen. Helaas lukt het niet om de gelijkmaker te maken. Doordat we vol in de aanval zijn weet Annen uit te breken en schiet Annen de 4-2 binnen. Hierna is de wedstrijd afgelopen. Een prima wedstrijd waarbij de jongens van VKW hebben laten zien allemaal goed te kunnen voetballen!