F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 07

16 april 2016 11:30

Zaterdag 16 april 2016

Fitboys F1 – VKW F1

Op een zeer nat veld, waar regenlaarzen misschien meer van toepassing waren, mochten onze toppers aantreden tegen Fitboys.  Fitboys ging direct in de aanval, maar dit werd snel omgezet door de blauw witte brigade uit Westerbork. Na een schot op doel van Koen, brak de paniek uit bij Fitboys, zij hadden geen overzicht meer. VKW bleef druk zetten, Daan veroverde de bal en paaste deze naar Tijn, die snoeihard op doel schoot, maar de keeper van Fitboys kon hem nog net pakken. Na een verre uittrap door de keeper van Fitboys, moesten Mathijs, Guus en Mila hard aan het werk in de verdediging. Er werd snel opgebouwd naar voren en er volgden vele kansen, die het doel helaas niet mochten treffen.  Door een goede aanval weet Fitboys vlak voor rust de 1-0 op het scorebord te zetten. Tijd voor ranja en instructies! Na rust herpakt VKW zich goed en gaat gelijk vol in de aanval. Ik kon zien dat de boys en girl op scherp stonden. Na een perfecte ingooi van Tijn op Koen, kon Koen deze mooi afronden naar een 1-1 stand. VKW kreeg echt de smaak te pakken, ze bleven gaan! Zelfs vanuit de verdediging (ook Joris) gingen ze mee naar voren. Koen weet vanaf de middenlijn het doel te bereiken en schiet de belangrijk 1-2 binnen. Hierbij ook alle lof voor Daan die goed mee liep. Joep had vandaag, ondanks zijn ingetapete enkel, nog veel last van zijn blessure. De keren dat Joep het toch even probeerde kwamen er goede acties richting doel. Het was een mooie wedstrijd, waar goed is gevochten voor drie belangrijke punten.