Scheidsrechter

Luca van Dop JB

Zaterdag 5 december 2015

VKW F1 – Beilen F1

De laatste wedstrijd op het veld in 2015 was de streekderby tegen Beilen.  Onder stormachtige weersomstandigheden,  maar gelukkig wel droog, klonk om 9.00 uur het startsignaal.  VKW ging gelijk goed in de aanval, maar ook Beilen stond zijn mannetje. Het was direct duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. In de 2e minuut maakt Tijn een mooi schot op het doel, de keeper kon hem net pakken. Beilen probeert met harde afstandsschoten onze Joris (keeper) te imponeren, zonder resultaat. In de 9e minuut is het raak Joep knalt de 1-0 hard binnen. Beilen laat zich niet uit het veld slaan en reageert in de 13e minuut met 1-1.  Er wordt over en weer goed gevoetbald. Het is een spannende wedstrijd! Tijn zet VKW in de 17e minuut op een 2-1 voorsprong.  Een mooie stand om richting kleedkamers/ kantine te gaan.
Bram Buitendijk van VKW F2 kwam Joris na rust vervangen. Zodat Joris deze laatste wedstrijd ook het veld in kon.  VKW ging gelijk goed in de aanval en was duidelijk de bovenliggende partij. Vanuit een spannende aanval wel? Niet? Scoort Joris in de 25e minuut vanuit de kluts de 3-1.  Vlak daarop volgt in de 27e minuut de 4-1 op naam van Sven in. Mila, Daan en  Mathijs werken hard om deze stand te hanteren,  ze gaan goed mee in de aanval , maar zijn snel op positie om Bram te assisteren. Koen probeerde er  tevergeefs vanaf rechts nog een 5-1 uit te persen. Luca van Dop fluit deze spannende wedstrijd met een 4-1 overwinning voor VKW af. Na de penals genoten onze toppers in de kantine van een ranjaatje met wat lekkers als afsluiting van een mooie najaarscompetitie.  Zoals het nu lijkt staan wij mooi in de middenmoot  en dat is voor de 1e klasse een knappe prestatie.

Namens alle ouders bedanken wij Alwin en Roald voor het leiderschap.                                                 Wij wensen iedereen een sportieve zaalcompetitie en een gezellige decembermaand.