70'

Mannen zondag, 4, 5e klasse 01

15 mei 2016 12:00

Titelstrijd

1e pinksterdag gingen we op weg naar Dedemsvaart voor de eerste van 2 ontmoetingen binnen 2 weken tegen de gedoodverfde kampioen. Tenminste, als we de tegenstanders uit de competitie moesten geloven. Het was ook zeker zo dat Dedemsvaart over de hele wedstrijd gezien het betere van het spel had, maar door slimme tactiek, goed keeperswerk en goed teamwork gingen de drie punten mee terug naar Westerbork. In de 1e helft scoorde Jack door een bekeken schuiver in de hoek en toen halverwege de 2e helft Edwin Vredeveld de bevrijdende 2-0 tegen de touwen kopte was het gedaan met Dedemsvaart.

De spanning aan de top is hierdoor terug. Dedemsvaart heeft nog steeds de beste papieren voor de titel, maar moet nog wel alle in te halen wedstrijden winnen. Ook Zuidwolde en WKE zitten nog op het bekende Jeroen Vinkentouw