Scheidsrechter

Johan Pomp

Accommodatie

Onbekend

Zondagmorgen stond de sterke tegenstander Zuidwolde op het menu! In de heenwedstrijd waren we met 3-0 van het veld geveegd. Ook deze morgen bleek Zuidwolde de bovenliggende partij met de meeste kansen, maar door wilskracht en goed spel kwamen we tot 3 keer terug na een achterstand.
Na de knappe 0-1 kwamen we door een diagonaal schot van "Cracker" Jack op 1-1. Jack die drie keer met de kop moest schudden voordat ie besefte dat ie gescoord had! Hij moest namelijk nog wakker worden na een enerverend stap avondje in het voormalige Skopje. Hier schijnt ie het licht te hebben uitgedaan. Of zijn lichtje was uitgegaan? Hoe dan ook, een mooi doelpunt.
Vlak voor rust keken we echter alweer tegen een achterstand aan. Mark had de bal nog voor het inkoppen na een bekeken voorzetje van Erwin, maar kopte net over. (koppijn begint iets af te nemen, pfff wat een pegel)
Na rust waren de rollen enigszins omgedraaid, maar de betere kansen waren nog steeds voor Zuidwolde.
Toch kwamen we verdiend op 2-2 door Mark na een mooie rush langs de achterlijn van BAlwin. Echter scoorde Zuidwolde vlak voor tijd 2-3 en toen leek het over en uit voor VKW. In blessuretijd mochten we toch nog de 3-3 eindstand op het scorebord zetten doordat Mark neergelegd werd binnen de 16 en Erwin de door de goed leidende Johan Pomp gegeven strafschop benutte.
Al met al een zwaarbevochten, maar toch wel lichtelijk verdiend punt na een mooie sportieve pot van beide kanten!