Mannen zondag, 4, 5e klasse 01

11 oktober 2015 10:00

Scheidsrechter

Johan Pomp

Zondag 11 oktober kwam WKE 3 op visite. Anders dan de uitslag doet vermoeden werd er aan beide kanten goed gevoetbald. Op 2-1 werd door Alco op miraculeuze wijze de gelijkmaker voorkomen door bijna-zeker-doelpunt uit de kruising te ranselen! De wedstrijd had wellicht heel anders kunnen verlopen als er wel 2-2 gemaakt zou zijn gemaakt. Als is verbrande turf, dus werd er 3-1 gemaakt door VKW en WKE was geknakt. Vlak voor rust 4-1 en 5-1 betekende de nekslag.
Na rust werd de score verder uitgebreid en uiteindelijk stond er een bloedeloze 9-1 uitslag op het scorebord. 4x Mark, 2x Harrold, 2x Melvin en 1x LEO. Ja, u leest het goed, 1xLEO!!!! (een verwoestende oningestudeerde vrije trap van een meter of 20)