Sven Koerts (schot)

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 01

26 september 2015 12:00

Uit tegen Leo F1  te Loon.

Om iets over 12 uur begon de wedstrijd op het Landelijk gelegen voetbalveld te Loon. Leo trapt af en Daan weet al snel de bal te bemachtigen en gaat naar voren en schiet in het zijnet. Hierop volgend komt Leo terug met een aanval aan onze zijde, door een  mooie redding van Joris weet hij een 1-0 achterstand te voorkomen. Naast een aantal reddingen van Joris, weten Mila, Guus (invaller F2) en Matthijs de bal iedere keer weer naar de juiste zijde van het veld te spelen. Je merkt echt dat beide partijen aan elkaar gewaagd zijn. Door goed overspel komt de bal terecht bij Sven en de keeper weet deze bal te stoppen, resultaat corner. Sven neemt deze corner en dankzij een kopbal van Tijn is het 1-0 voor VKW. De spanning neemt toe, omdat Leo direct opnieuw de aanval inzet. Gelukkig weet Matthijs deze op te vangen en speelt door naar Joep, die helaas niet door de verdediging van Leo komt. De aanval is weer voor Leo en door vroegtijdig optreden van Mila en een mooie paas naar Sven zitten we weer aan de goede kant van het veld en opnieuw weet de verdediging van Leo de bal te bemachtigen. Wat helaas resulteerde in een 1-1. Na de aftrap weet Tijn al vrij snel de bal te bemachtigen, maar komt net niet bij het doel. Met nog een paar minuten op de klok van de 1e helft krijgt Leo steeds meer kansen, gelukkig weten Mila, Guus en Matthijs samen met Joep en Daan vele ballen te onderscheppen. Leo komt steeds dichter en vaker bij het doel, gelukkig hebben we dan nog Joris in het doel staan die vele mooie reddingen laat zien. Uiteindelijk winnen ze veel meer duels en wat al snel resulteert in een 2-1, 3-1 3n 4-1 voor Leo en dan was er gelukkig het fluitsignaal om de 1e helft af te sluiten. Na de pauze komt VKW goed gemutst op het veld voor de 2e helft. VKW houd een tijd lang bal bezit en door goed overspel komt de bal bij Sven en hij weet er 4-2 van te maken, dit bied weer mogelijkheden voor een overwinning. Leo laat het er niet bij zitten en komt opnieuw steeds vaker aan onze zijde. Door optreden van Guus en Daan weten ze een nieuwe kans voor Leo te voorkomen. Even later is het dan toch 5-2. Daarna volgt nog een kans voor Leo tegen de paal. VKW probeert van alle kanten de bal naar de andere zijde te krijgen en te houden o.a. door een voorzet van Tijn aan Sven, die Leo toch weer weet te onderscheppen. Daarna volgt een 6-2 met nog een paar minuten op de klok. Ze proberen met elkaar nog een doelpunt te maken, Leo weet deze aanvallen vroegtijdig te onderscheppen en op het laatst nog 2 doelpunten te maken wat uiteindelijk een eindstand is van 8-2.