F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 01

12 september 2015 9:00

ST Rolderboys F1 – VKW F1

Zaterdag 12 september 2015

Na een goede voorbereiding in “de beker “waarin VKW F1 een mooie 2e plaats heeft behaald, was het vandaag voor het “echie”. De eerste competitie wedstrijd in de 1e klasse is een feit. In een nevelig ochtendzonnetje traden de jongens (en meisje) aan tegen Rolderboys, helaas zonder Sven.  Daan ging gelijk in de aanval waardoor VKW druk uit kon oefenen.  Het spel ging mooi gelijk op tot dat Koen in de 5e minuut de 0-1 scoorde.  Vlak daarna mocht Koen een hoekschop nemen, die Joep er genadeloos intrapt 0-2.  Na goed verdedigings werk van Mathijs, Justin en Mila kon een gevaarlijk schot op het doel door Rolderboys worden voorkomen. Vlak daarna maakt Daan in de 8e minuut met een afstandsschot de 0-3. Joris stond op scherp en redde menig schot van Rolderboys. Na een strakke uittrap van Joris, vangt Joep de bal op en schiet de 0-4 binnen. Na ingooi weet Rolderboys de 1-4 te maken. Tijn onderschept de bal na een slordige uittrap van Rolderboys en zet de 1-5 op het (denkbeeldige) scorebord. Vlak voor rust maakt rolderboys 2-5.      Na een beker ranja in de kleedkamer ging Rolderboys gelijk in de aanval, Mila kon ternauwernood een doelpunt voorkomen. In de 4e minuut na rust kreeg Rolde een hoekschop. Joris verzorgde een atletische redding met koprol en al. Rolde bleef aanvallen en in de 16e minuut na rust maakten zij de 3-5. Het spel ging gelijk op en in de 18e minuut na rust neemt Joep een vrije bal en schiet hem in een keer binnen 3-6. Dit is tevens de eindstand. Volgende week spelen wij thuis tegen Gieten F1.