5 oktober 2013 10:15

Scheidsrechter

Rob Enting

5 oktober 2013           VKW F1 –  Oosterburg F2         Jens en Annemiek

Na een vrije zaterdag mocht er deze zaterdag 5 oktober weer gevoetbald worden door de toppers van F1. En ze hadden er zin aan want nog in de eerste minuut spelende scoorde Finn al de 1-0. Maar ook Oostenburg kreeg al vrij snel een goede kans voor de gelijkmaker, vanuit een corner komt een knoeihard schot richting Twan maar met een fantastische redding behield Twan de 1-0 voorsprong. Door een mooie pass van Sem naar Joost wordt de 2-0 gescoord en even later is het 3-0 voor VKW.  Dan krijgt VKW nog een penalty 4-0 en ja hoor daar is 5-0. Met deze stand gingen de jongens de rust in. Na een lekker glaasje en ranja en waarschijnlijk enkele tips van de coaches beginnen ze aan de 2e helft.  In de tweede helft wordt er door VKW 2x achter elkaar gescoord vanuit een corner 6-0 en 7-0. Dan maakt Finn nog 8-0 door een knoeihard schot vanaf de 9 meter zo in het doel. Na meerdere fantastische reddingen van Twan weet Oostenburg toch nog 2 doelpunten te scoren. VKW is nog niet klaar en maakt de wedstrijd af met 9 tegen 2. Super gedaan!