E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 04

9 maart 2013 9:00

(BSVV E1 – VKW E1 (1-4 of toch 1-5))

Om 8 uur vertrekken, na een week met goed weer lijkt de Lente alweer verdwenen. Mochten de jongens tegen BSVV uit Bovensmilde.

Onder barre omstandigheden, temperatuur +1 graad en regen gingen de jongens vol goede moed het veld op. We zouden dit wedstrijdje wel even winnen volgens Ruben, Daan en Tijmen.

De opstelling wordt doorgenomen en de trainer wil met een nieuw systeem gaan voetballen. Met Jelmer als laatste man en opkomende backs willen we BSVV bestrijden. In de 1e helft blijkt dat dit nog wat onwennig is en BSVV is dan ook de bovenliggende partij. Tijmen heeft al een paar goede reddingen verricht maar dan is het BSVV die de score in de 8e minuut opent. We krijgen een paar kansen via Ronald en Rick Hoekman (gastspeler E2) een doelpunt levert dit nog niet op. Met 1-0 de rust in, wat daar gebeurd is dat is het geheim van de trainer.

De jongens beginnen vanaf de aftrap BSVV onder druk te zetten en binnen 1 minuut, zet Ruben met een goede pass Jeroen vrij voor de keeper, Jeroen
schiet de bal beheerst binnen 1-1. VKW gaat er nu echt voor, in de 3e minuut goed storend werk van Daan en een steekpass op Ronald die de 1-2 binnen schiet. Vanaf de aftrap de bal veroverd en Jeroen gaat er vandoor, hij wordt vastgepakt en de scheidsrechter geeft een vrije trap. Jeroen schiet hard op het doel, de keeper laat los en Ronald is er direct bij om de 1-3 te maken. BSVV probeert van alles, het spel wordt wat ruwer maar VKW met Jelmer als laatste man en Ruben en Tycho naast hem laten zich niet meer verrassen.

Dan is het Rick die goed doorgaat en met links zijn goede wedstrijd bekroond 1-4.

Na afloop is iedereen tevreden, maar volgens de jongens zou Jeroen nog 1x gescoord hebben?

Het wedstrijd formulier vermeld 1-4 en wie het weet mag het zeggen!