E-Pupillen (najaar), E1, 1e klasse 16

1 december 2012 11:30

VKW E1 – Tynaarlo E1                   10 – 4

(van de sportredactie)

Op een zonnige zaterdagochtend werd er door onze jongens een leuk partijtje voetbal gespeeld tegen Tynaarlo. De eerste minuten moest je wel goed opletten, want onze jongens wisten de ene na de andere bal in het doel van Tynaarlo te krijgen.  Binnen enkele minuten was het dan ook al 3 – 0.  Maar dat liet Tynaarlo niet op zich zitten en na een snelle uitbraak werd het 3 – 1.  Vervolgens kwamen onze jongens weer op dreef en hadden het meeste balbezit en ook de meeste en mooiste doelpunten. Na een aantal prachtige reddingen van Tijmen was het met rust 7 – 4. Na de rust werd het wat rustiger  en wisten onze jongens  nog drie ballen in het doel te krijgen van Tynaarlo. Dankzij Tijmen wist Tynaarlo de tweede helft helemaal niet meer te scoren. Alle jongens hebben leuk gevoetbald met  een prachtige eindstand van 10 – 4.

Goed gedaan Daan, Jelmer, Ruben (3x), Tycho (2x), Tijmen, Jeroen (3x), Ronald, Mark (1x), Jorrit (1x) en Luuk.