Om 9:00 u voetballen in Borger is veel te vroeg

5 - 0

VKW JO11-1JM

E-Pupillen (najaar), E1, 1e klasse 16

17 november 2012 9:00

In alle vroegte zijn we vertrokken naar Borger voor onze wedstrijd. Nauwelijksin het veld kregen we al een teleurstelling te verwerken. Borger speelde knap een aanval uit over meerdere spelers en kon aanleggen voor de 1-0. Enkele minuten later kreeg VKW een vrijwel identieke aanval te verwerken, deze werd op de doellijn door Tycho gestopt. Borger werd sterker en sterker, VKW kwam niet aan voetballen toe. In de elfde minuut kregen we een corner, uit de afvallende bal kon Borger aanvallen. Tymen kwam goed uit de goal en kon op de 16 m lijn de bal verdedigen. Na een kwartier kwam VKW beter aan het voetballen, een hoogafstandschot van Ronald kon de keeper van Borger net pakken. Na een schot van Borger op de paal, werd het helaas in de 18e minuut 2-0 voor Borger. VKW kon voor de rust nog twee afstandsschoten plaatsen, helaas niet tussen de palen.
Na de rust had de wedstrijd helaas het zelfde beeld. Borger zette veel druk en VKW kwam bijna niet aan voetballen toe. Binnen een paar minuten stond het al 4-0 voor Borger. In de tiende minuut van de tweede helft konden we met iets meer druk spelen. Tycho schoot op de paal en een schot van Jeroen werd goed gekeept. Borger werd wat slordiger in de afronding, ze kregenveel kansen. Maar uit een redding van onze keeper konden ze net scoren, 5-0. Onze mannen kwamen er vandaag niet aan te pas helaas. Volgende wedstrijd meer succes jongens!