8 - 2

Asser Boys E1

E-Pupillen (najaar), E1, 1e klasse 16

10 november 2012 11:30

Zaterdag 10 november speelden de jongens van E1 een thuis wedstrijd tegen Asser boys E1.

Ze hadden er zin in en begonnen vol goede moed. VKW nam direct de leiding en had veel de bal. Het duurt dan ook niet zo lang voordat Ronald scoort na een mooie voorzet van Jeroen.

VKW krijgt heel veel kansen, maar de bal wil er niet in. Pas vlak voor de rust maakt Daan het tweede doelpunt na een pass van Jorrit. (2 – 0)

Na de rust scoort Jeroen vrij direct het 3de doelpunt. Assen laat zich niet op de kop zitten en zien kans de verdediging van VKW voorbij te komen. Tijmen houdt de meeste ballen uit het doel, maar even later lukt het Assen toch om 2 doelpunten te scoren. Dan wordt het toch nog spannend. VKW blijft mooi overspelen en achtereenvolgens scoren Tycho, Ronald, Jeroen, Tycho en Ronald zodat VKW uiteindelijk wint met 8 – 2. Een mooie prestatie jongens!!!